Здравейте алфисти , искренно ви моля за помощ и съвет. Колата е 145 ts , 2000 год., 1,4 .Направо ми се стъжни защото ми казаха , че може би ми е изгорял компа ! Следната история : свърши ми безина и минах на газ .След кратко спиране (преди да съм заредил бенз) се опитах да я запаля с аварииня режим на газовата оредба(иначе винаги пали на безин). Колата запали и поради МОЕ разсейване колата угасна. От там нататък няма никой! 2 пъти наливах бензин - общо 8 литра понеже се съмнявах , че помпата не може да засмуче, пробвах на газ пак , изчака ден да не е задавена , тикаха ме , изваждах клемата за ресет на компа .Няма резултат. Просто глупаво ще е заради свършване на бензина да стане това ! Друг път ми е падал акумулатора и знам , че чрез оборотомера който мърда до края , колата дава някакви знаци , сега беше същото като нямаше бензин . Това не е ли признак на някакви знаци от компа? Или как може да се разбере че компа е изгорял без диагностика?
Всички ваши мнения и съвети ще са от невероятна полза за мен (не съм много на ти с колите). Защото ако не е изгорял и е някаква " глупост" ще кофти да купувам нов, на това отгоре съм и малко зле с парите в момента а пък колата ми трябва. Благодаря ви предварително !
Всички ваши мнения и съвети ще са от невероятна полза за мен (не съм много на ти с колите). Защото ако не е изгорял и е някаква " глупост" ще кофти да купувам нов, на това отгоре съм и малко зле с парите в момента а пък колата ми трябва. Благодаря ви предварително !
Comment